Blog

Dünya ve Türkiye’de Kahve Kanalları ve Üçüncü Dalga Kahvecilik

Kültürel ve tarihsel olarak ‘kahve’.

Dünya ve Türkiye’de Kahve Kanalları ve Üçüncü Dalga Kahvecilik
Paylaş
  • 12B
  • 29
  • Kaydet

Kahvenin geçmişten günümüze uzanan bir hikayesi olduğunu ve bu hikâyenin dünya üzerinde kültürel ve endüstriyel anlamda birçok değişime uğradığını biliyor muydunuz? Peki bu tarihsel gelişim sürecinde neler yaşanmış, Türkiye'deki kahve kanalları nasıl bu denli nitelik kazanmış ve kazanmaya devam ediyor...?

Hepsini tek tek ele aldığım, kahvecilik üzerine tüm merak edilenleri cevapladığım röportajıma bir tıkla ulaşabilirsiniz.

Nurettin Karakundakoğlu
Nurettin Karakundakoğlu
Baristocrat 3rd Wave Café & Roastery - Owner

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Mutfağın Doğuşu: Göbeklitepe

Türk mutfağının küresel çapta daha fazla tanıtılması gerekiyor. Türk mutfağına olan ilgiyi artırmak için hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Şanlıurfa’nın gastronomi yolculuğuna dair daha fazla detay için bizi takip edin! 🍽✨

20B Görüntüleme
Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Osmanlı Saray Mutfağı

Aşçılar, padişah erkanının hoşuna gidebilecek yemekleri üretebilmek için birbirleriyle yarış ederek Türk mutfağının zenginleşmesine katkıda bulunmuşlardır.

25B Görüntüleme
Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Siyez Bulguru Tarihçesi ve Yapılışı

Geçmişi 10.000 yıl öncesine dayanan Siyez Bulguru...

27B Görüntüleme