Kısık Ateş

Şef Usulü

Önce Yeniler
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
09.01.2025
Poşe (Poché) Yumurta Nasıl Yapılır?

Poşe yumurta yapmak ustalık gerektiren ama birkaç püf noktasıyla harika sonuç alınabilen bir yöntemdir. Mükemmel bir poşe yumurta için hangi püf noktalarına dikkat edilir? İşte doğru teknikle kahvaltılarınızı taçlandıracak enfes poşe yumurta tarifi!

376 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
10.12.2024
Sıcak Çikolata Nedir, Nasıl Yapılır?

Yoğun kıvamı ve zengin aromasıyla sıcak çikolata, kaliteli malzeme seçimi ve özenle hazırlık yapıldığında eşsiz bir lezzete dönüşür. Peki, sıcak çikolata bugün bildiğimiz haline nasıl ulaştı? İşte detaylar…☕🍫

2B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
04.12.2024
Kestane Kabuğu En Kolay Nasıl Soyulur? 🌰

İster fırında, ister tavada, ister haşlama yöntemiyle pişirin; kestanenin kabuğunu pratik bir şekilde soyabilmek için doğru teknikleri bilmek önemlidir. Peki, kestane kabuğu en kolay nasıl soyulur? Tüm detaylar burada!

8B Görüntüleme
Selin Güloğlu
Selin Güloğlu
Yaşar Üniversitesi - Öğr. Gör. Eğitmen Şef
03.12.2024
Baklava Şerbeti Nasıl Yapılır?

Doğru hazırlanmış baklava şerbeti, baklavanın karakteristik lezzetini ortaya çıkarır. Peki, bu kadar önemli bir unsur olan baklava şerbetinin hazırlanmasında dikkate alınması gerekenler nelerdir? İşte baklava şerbetiyle ilgili tüm detaylar…

2B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
05.11.2024
Sufle Yapmanın Püf Noktaları

Mükemmel ve tam kıvamında sufle için harika ipuçları! Sufle, ustalık gerektiren bir tatlıdır ve mükemmel bir sonuç elde etmek için dikkat edilmesi gereken pek çok püf noktası vardır. İşte adım adım sufle yapmanın püf noktaları…

3B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
21.10.2024
Çikolata Temperleme Nedir, Nasıl Yapılır?

Çikolata temperleme, çikolatanızı profesyonel bir parlaklık ve kıvamda hazırlamanızı sağlayan temel bir tekniktir. Peki, çikolata nasıl temperlenir? Evde çikolata temperlemenin püf noktaları için hemen tıklayın!

5B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
10.10.2024
Pastacı Kreması Nedir, Nasıl Yapılır?

Pastacı kreması nedir? Pastacı kremasının tarihi nereye dayanmaktadır? Pürüzsüz dokusu ve zengin lezzetiyle tatlıların vazgeçilmezi olan pastacı kremasını mükemmel hale getirmek için dikkat edilmesi gereken püf noktalar nelerdir? İşte detaylar...

11B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
19.09.2024
Ganaj Nedir, Nasıl Yapılır?

Ganaj, tatlı ve pastalara zengin bir tat ve doku katan çok yönlü bir çikolata kremasıdır. Fransız mutfağından dünyaya yayılan bu lezzet, basit ama etkili bir dokunuşla birçok tarifin vazgeçilmezi haline gelmiştir. Peki, ganaj nedir ve nasıl kullanılır?

16B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
02.09.2024
Mereng Nedir, Nasıl Yapılır?

Mereng nedir? Kaç çeşit mereng vardır? Mereng yaparken nelere dikkat edilmelidir? Mükemmel kıvamda bir mereng (beze) elde etmek için bilmeniz gereken tüm detaylar ve tarifi bu yazıda. İşte, adım adım mereng yapımının püf noktaları ve tarifi…

8B Görüntüleme