Kendi yerini açmaya ne zaman ve niye karar verdi?
08.10.2018Kendi yerini açmaya ne zaman ve niye karar verdi? Kısık Ateş’in uzman şeflerinden Hazer Amani tüm soruların cevabını sizler için cevaplıyor...
Kısık Ateş TV Youtube kanalına abone olarak tüm içeriklerimize bir tıkla ulaşabileceğinizi unutmayın!
Türk mutfağının küresel çapta daha fazla tanıtılması gerekiyor. Türk mutfağına olan ilgiyi artırmak için hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Şanlıurfa’nın gastronomi yolculuğuna dair daha fazla detay için bizi takip edin! 🍽✨
Aşçılar, padişah erkanının hoşuna gidebilecek yemekleri üretebilmek için birbirleriyle yarış ederek Türk mutfağının zenginleşmesine katkıda bulunmuşlardır.
Geçmişi 10.000 yıl öncesine dayanan Siyez Bulguru...