Türkiye’nin ilk coğrafi işaretli lokantası.
07.11.2018Şef Rafet İnce ''Topraktan Masaya'' konseptiyle Türkiye'nin ilk coğrafi işaretli lokantası Nevnihal'i sizler için anlattı. Daha fazlası için videomuzu tıklayın.
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Türk mutfağının küresel çapta daha fazla tanıtılması gerekiyor. Türk mutfağına olan ilgiyi artırmak için hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Şanlıurfa’nın gastronomi yolculuğuna dair daha fazla detay için bizi takip edin! 🍽✨
Aşçılar, padişah erkanının hoşuna gidebilecek yemekleri üretebilmek için birbirleriyle yarış ederek Türk mutfağının zenginleşmesine katkıda bulunmuşlardır.
Geçmişi 10.000 yıl öncesine dayanan Siyez Bulguru...