Lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklardan kimyonlu domates kızartması tarifi! Az malzemeyle kısa sürede hazırlayabileceğiniz enfes kimyonlu domates kızartması yapmanın püf noktaları nelerdir?
Atıksız Mutfak Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Şubat ayının ürünü, kış aylarında bolca tüketilen ve en sağlıklı sebzeler arasında yer alan Karnabahar! Sosuyla, kıvamıyla tam lezzetinde ızgara tavuklu karnabahar püresi tarifi! Hazırlaması çok kolay, severek yiyeceğiniz enfes bir lezzet. Izgara tavuklu karnabahar püresi tarifi nasıl yapılır? Püf noktaları nelerdir? Daha fazlası için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!
Köstebek Pasta, adını şekli nedeniyle almış, göz alıcı görünümü ve harika lezzetiyle dikkat çeken bir tatlıdır. Peki, köstebek pasta tarifi nasıl yapılır? Borcamda köstebek pasta yapmanın püf noktaları nelerdir? Muzlu köstebek pasta tarifi için gerekli malzemeler nelerdir? Göz alıcı görünümü ve harika lezzetiyle misafirlerinizi etkileyeceğiniz bu lezzetli tarifi mutlaka deneyin!
Atıksız Mutfak, Sürdürülebilir Gıda serisinin yeni bölümünde, Brüksel lahanasıyla hazırlanan şifa dolu Brüksel Lahanası Çorbası tarifini keşfedeceksiniz. Bu özel ve kolay tarif, kış aylarında en çok aranan çorba tariflerinden biri olacak. Bu lezzetli kremalı çorba tarifinin yapılışını daha yakından görmek için sizler için hazırladığımız videomuzu izleyebilirsiniz. Şimdi karşınızda ağızlara layık Kremalı Brüksel Lahanası çorbası tarifinin tüm detayları…