20 Nisan günü, Swissôtel The Bosphorus İstanbul’da düzenlenen Creative People “Talks & Hospitality Awards 2025” gecesinde, gastronomi ve ağırlama sektöründeki yaratıcı, yenilikçi projeler ödüllerle taçlandırıldı. ✨
21.04.2025Gastronomi ve ağırlama sektöründe yaratıcılığı, sürdürülebilirliği ve yenilikçiliği teşvik eden projelerin ödüllendirildiği Creative People “Talks & Hospitality Awards 2025”, 20 Nisan Pazar akşamı Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’da görkemli bir organizasyonla gerçekleşti.
Sektörün lider yayınlarından FoodinLife Magazine ve vizyoner çalışmalarıyla gastronomi alanında fark yaratan Sözen Grup tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen etkinlikte, Türkiye’nin dört bir yanından gelen başarılı şefler, yatırımcılar, dijital girişimciler ve ağırlama sektörü profesyonelleri 27 farklı kategoride ödüllerle onurlandırıldı.
Ödül alan isimler;
Ömür Akkor - Havuş Lokantası Şefi, Seyyah & Araştırmacısı
Malte Rohmann - The Peninsula Istanbul Executive Pastry Şefi
Doğuş Hospitality & Retail Executive Şefi Vedat Demir
The Marmara Taksim Hotel F&B Müdürü Nurettin Duran
Swissôtel the Bosphorus, İstanbul Genel Müdürü Utkan Gülaçtı
OD Urla Kurucusu & Şefi Osman Sezener
7 Mehmet Restoran 3.Kuşak Temsilcisi Mehmet Akdağ
Arkestra Kurucu Ortağı & Şefi Cenk Debensason
Casa Lavanda Boutique Hotel ve Restaurant Kurucusu & Şefi Emre Şen
Hodan Kurucusu & Şefi Çiğdem Seferoğlu
Namlı Gurme - Engin Mepa
Fahri Konsolos - Emir Ali Enç
Hışvahan - marka adına ödülü alan isim Özmen Un Yönetim Kurulu Üyesi İpek Özmen Develi
Desert Group Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Özalp
Avantgarde Refined - Caves of Cappadocia-İsmet Öztanık
Restoran Modern - Executive Şef Tuğçe Mirza
Lokanta by Divan - Executive Şef Volkan Arık
Kısık Ateş Akademi - marka adına ödülü alan isim Pınar İş Geliştirme Direktörü Ali Tavaslıoğlu
Club Marvy - marka adına ödülü alan isim Paloma Hotels Grubu Marka ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Meltem Acar
NG Phaselis Bay Kemer - marka adına ödülü alan isim NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür
Lujo Hotel F&B Müdürü Mehmet Gazezoğlu
The Marmara Taksim Hotel F&B Müdürü Nurettin Duran
AVLU Restaurant Executive Şefi Özgür Üstün
Neolokal-Kurucu Ortak & Executive Şef Maksut Aşkar
Nobu İstanbul Restaurant Müdürü Yasin Arı
Scorpios Bodrum Genel Müdürü Can Erikan
Novikov Restaurant İstanbul Genel Müdürü Hakan Bektaş
COVA İstanbul Genel Müdürü Şenol Dikyar
Spago İstanbul Genel Müdürü Deniz Zengin
Ciğerci Kazım - Kazım Gilan
Nebiye Kaya - The Peninsula Istanbul Head Sommelier
Arkestra - Kurucu Ortak & Şef Cenk Debensason
IST Airport TUM&TRU Hospitality&Retail
Ayla by Aret Sahakyan - Executive Şefi Aret Sahakyan
Orfoz - Kurucu Ortak & Şefi Çağrı Bozçağa
Kitchen Bodrum by Osman Sezener - Kurucusu & Şefi Osman Sezener
Antonio Bachour - BACHOUR Kurucusu & Şefi
Ebru Baybara Demir
JW Marriott İstanbul Bosphorus - Executive Şef Şafak Erten
Alarko Tourism Group, Hillside - Executive Şef Özgür Aktaş
Refika Birgül
Bu özel gecede Kısık Ateş Akademi olarak “En İyi Dijital Gastronomi Platformu” ödülünü almaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyduk. Gastronomiye sadece tarif üretmekle değil; ilham vermek, öğretmek, kültürel zenginlikleri aktarmak ve sürdürülebilir bir mutfak geleceği kurmak amacıyla yaklaştığımız bu yolculukta sektörün en prestijli ödüllerinden birine layık görülmek bizler için önemli bir dönüm noktası oldu.
Bu anlamlı ödül, yalnızca ekip olarak gösterdiğimiz özverili çalışmanın değil; aynı zamanda içeriklerimize inanan, bizi takip eden, yorumlayan ve destekleyen siz değerli kullanıcılarımızın katkılarının da bir yansımasıdır. Bu başarıyı, bizimle birlikte büyüyen ve her geçen gün daha büyük bir dijital gastronomi topluluğu oluşturan sizlere ithaf ediyoruz. ✨
Etkinliği hayata geçiren Sözen Grup’a, bu alandaki öncülüğü ve sektöre kazandırdığı vizyon için teşekkür ederiz. Kısık Ateş Akademi olarak bu yolda daha fazlasını üretmeye, paylaşmaya ve sektörümüzü ileri taşımaya kararlılıkla devam edeceğiz.
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Ankara Coffee Festival, keyifli anılar ile geride kaldı.
Yaklaşık 30.000 ziyaretçinin yoğun ilgi gösterdiği İzmir Coffee Festival'i keyifli anılar ile geride bıraktık.
Cheftalks gastronomiye dair her şeyi ele alıyor...