1975'ten beri Erzurum'da Kenan Tunç ve Necdet Yüksel'in beraber işlettiği dükkan, cağ kebabı için önemli adreslerden biri. Erzurum tandırında pişen ekmeği de en az cağ kebabı kadar lezzetli.
Doğu Anadolu yaylalarında beslenen kuzusu, tuz, soğan ve karabiberle harmanlanıp odun ateşinde ağır ağır pişiyor. Bence her şey her zaman yerinde yenmeli, burada bunun önemini bir kez daha anlıyorsunuz.
Adres: Kazım Karabekir Paşa, Nazik Çarşısı Cd., 25100 Yakutiye/Erzurum
Biz tavsiyenize uyarak gittik. Fakat memnun kalmadık. Çok sinirliydi et. Yerken devamlı sinir çıkartmak zorunda kaldık. Lezzeti güzeldi, ama, sinirleri olmasa zevk alacaktık yediğimiz cağ kebabından😔