Hiç Urla: Yerli Urla mutfağı ile sürdürülebilir bir deneyim sizleri bekliyor! 🌿
Doğaya ve yerel mutfağa duyduğu saygıyla öne çıkan Hiç Urla, "Yerli Urla Mutfağı" konseptiyle sürdürülebilir bir gastronomi anlayışı sunuyor. “Yenilebilir Orman” prensibini benimseyen restoran, kendi zeytin ormanlarında üretilen organik ürünleri kullanarak yerel tatları en yalın ve doğal halleriyle misafirlerine sunuyor.
2018 yılında Urla Sanat Sokağı’nda hayat bulan Hiç Lokanta, 160 yıllık bir taş binayı özenle restore ederek kente kazandırdı. Mevsime göre değişen menüsü, en iyi malzemelerle fiyat-kalite dengesini gözeten, katkısız ve işlenmemiş gıdaya odaklanan, kısacası ‘cımbızsız’ bir mutfak anlayışını yansıtıyor. Kendi ormanlarından topladıkları malzemelerle hazırladıkları ekmekler, soslar, reçeller ve şarküteri ürünleri de mutfaklarının özgünlüğünü pekiştiriyor.
Sürdürülebilirlik konusunda birçok projeye imza atan Hiç, sadece bir restoran olmanın ötesinde zeytin ormanı, zeytinyağı üretimi, seramik sanatı, zeytinyağı eğitimleri, tarım turizmi ve online mağaza gibi farklı alanlarda da varlık gösteriyor.
🏅 Ödülleriyle Tescilli Bir Deneyim
Hiç Lokanta, Salı ve Çarşamba günleri kapalı olup, diğer günlerde 13.00 - 23.00 saatleri arasında hizmet veriyor.
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.