- Şef Usulü
- Kemik ve Sebze Suları
- Balık Kemik Suyu Nasıl Yapılır?
Balık Kemik Suyu Nasıl Yapılır?
Birçok mucizevi faydası bulunan balığın suyu, tam anlamıyla bir şifa kaynağıdır! Peki, en iyi balık suyu tarifi nasıl yapılır? Balık kemik suyu yapmanın püf noktaları nelerdir? İşte bu soruların cevabı ve balık kemik suyu yapmanın tüm detayları!
17.04.2020
- 20B
- 87
- Kaydet
Balık, sağlıklı ve dengeli beslenmenin vazgeçilmez bir parçasıdır. Omega-3 yağ asitleri, D vitamini ve selenyum içermesi, protein açısından zengin olması ve doymuş yağ içeriğinin düşük olması balığı ve deniz ürünlerini son derece değerli hale getiriyor.
Balığın sindirim, bağışıklık sistemi, cilt ve eklem sağlığına sayısız faydaları bulunmakta. Ancak sadece eti değil, balık suyu da tam bir şifa kaynağıdır. Hem lezzet katmak hem de sağlığımıza fayda sağlamak için mükemmel bir seçenek olan balık kemik suyu, mutfaklarınızda kolayca yapılabilir.
Unutmayın, et ve balık suları sadece yemeklerinizi zenginleştirmekle kalmaz, aynı zamanda vücudumuza güçlü protein depolamamızı sağlayan sihirli bir yapı taşıdır.
Şahane et ve balık sularını mutfaklarınızda pratik bir şekilde yaparak, hazır satılan kemik sularına göre çok daha doğal ve sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz.
Bu videoda, balık kemik suyu nasıl yapılır, nerelerde kullanılır ve nasıl muhafaza edilir gibi tüm sorularınızın cevabını bulacaksınız. 👇👩🍳🧑🍳

Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler


Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?


Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!


Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!