Şef Usulü

Bıçak Çeşitleri ve Mutfakta Kullanım Yerleri

Mutfakta kullanılan profesyonel bıçak çeşitleri ve kullanım yerleri nelerdir? Bıçak seçerken nelere dikkat edilmelidir? İşte detaylar...

Bıçak Çeşitleri ve Mutfakta Kullanım Yerleri
Paylaş
  • 23B
  • 172
  • Kaydet

Herkese merhaba! 👋

Yoğun talep üzerine Kısık Ateş Akademi ile karşınızdayız! 🔥

Eğitici ve öğretici içerikleriyle mutfak tutkunlarının vazgeçilmezi olan Kısık Ateş, şimdi de akademi bölümüyle sizlerle! 🍽️👨‍🍳

Profesyonel şeflerin ve şef adaylarının ilgisini çekecek birçok önemli konunun yanı sıra, mutfakta ustalaşmanızı sağlayacak temel teknikleri ele alıyoruz. Doğruluğu kanıtlanmış mutfak becerileriyle kendinizi geliştirebilir, öğrendiklerinizi mutfağınıza taşıyarak fark yaratabilirsiniz!

✨ Unutmayın! Eğer isterseniz siz de gerçek bir şef olabilir ve kendinize "Bu işte bi’ şeflik var!" dedirtebilirsiniz. 😉

Tüm içeriklere tek tıkla ulaşabilir, mutfak meraklısı arkadaşlarınızı da kanalımıza davet edebilirsiniz! 🎬📌

💡 Mutfakta ustalaşmak için Kısık Ateş Akademi’yi takip etmeyi unutmayın!

Mutfağa Giriş başlığı altında topladığımız birçok içerikten ilki olan ''Bıçak Çeşitleri ve Mutfakta Kullanım Yerleri'' sizlerle...

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

395B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

33B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

25B Görüntüleme