- Şef Usulü
- Mutfağa Giriş
- Bıçak Çeşitleri ve Mutfakta Kullanım Yerleri
Bıçak Çeşitleri ve Mutfakta Kullanım Yerleri
Mutfakta kullanılan profesyonel bıçak çeşitleri ve kullanım yerleri nelerdir? Bıçak seçerken nelere dikkat edilmelidir? İşte detaylar...
19.02.2020
- 23B
- 172
- Kaydet
Herkese merhaba! 👋
Yoğun talep üzerine Kısık Ateş Akademi ile karşınızdayız! 🔥
Eğitici ve öğretici içerikleriyle mutfak tutkunlarının vazgeçilmezi olan Kısık Ateş, şimdi de akademi bölümüyle sizlerle! 🍽️👨🍳
Profesyonel şeflerin ve şef adaylarının ilgisini çekecek birçok önemli konunun yanı sıra, mutfakta ustalaşmanızı sağlayacak temel teknikleri ele alıyoruz. Doğruluğu kanıtlanmış mutfak becerileriyle kendinizi geliştirebilir, öğrendiklerinizi mutfağınıza taşıyarak fark yaratabilirsiniz!
✨ Unutmayın! Eğer isterseniz siz de gerçek bir şef olabilir ve kendinize "Bu işte bi’ şeflik var!" dedirtebilirsiniz. 😉
Tüm içeriklere tek tıkla ulaşabilir, mutfak meraklısı arkadaşlarınızı da kanalımıza davet edebilirsiniz! 🎬📌
💡 Mutfakta ustalaşmak için Kısık Ateş Akademi’yi takip etmeyi unutmayın!
Mutfağa Giriş başlığı altında topladığımız birçok içerikten ilki olan ''Bıçak Çeşitleri ve Mutfakta Kullanım Yerleri'' sizlerle...

Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler


Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?


Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!


Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!