- Şef Usulü
- Temel Pişirme Teknikleri
- Breze Kuzu İncik Nasıl Yapılır?
Breze Kuzu İncik Nasıl Yapılır?
Bugünkü videomuzda, restoran mutfaklarında sıkça tercih edilen ancak pek çok kişinin adını bilmediği bir pişirme tekniğini ele alıyoruz: Breze tekniği. Breze tekniğinin amacı ve uygulama alanları nelerdir?
13.11.2020
- 20B
- 114
- Kaydet
Breze Tekniği ile Kuzu İncik Tarifi: Püf Noktalar
Bugünkü videomuzda, restoran mutfaklarında sıkça tercih edilen ancak pek çok kişinin adını bilmediği bir pişirme tekniğini ele alıyoruz: Breze tekniği.
Peki, Breze nedir ve nasıl uygulanır? Bu pişirme tekniği, genellikle etler, sakatatlar, sebzeler ve kümes hayvanları üzerinde kullanılır. Ocakta başlar, fırında sonlanır ve mutlaka soslu bir pişirme şekli izlenir. Bu sayede yemek hem daha lezzetli hem de daha sindirilebilir hale gelir. Ayrıca, bakterilerden arındırılarak yemeğin güvenliği sağlanır.
Bu videomuzda, Breze tekniğiyle kuzu incik nasıl yapılır, nelere dikkat edilmesi gerekir ve hangi püf noktalarına sahip olmanız gerektiğini Şef Fehmi Samancı anlatıyor. Hem teknik detaylar hem de lezzet sırrı burada!
Kuzu incik tarifi ve Breze tekniğiyle ilgili daha fazla bilgi almak için videomuza hemen göz atın. Yavaş pişirme ve uzun süren emeğin nasıl mükemmel lezzetlere dönüştüğünü keşfedin.

Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler


Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?


Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!


Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!