Şef Usulü

Fırında Kök Sebzeler Nasıl Pişirilir?

Kök sebzeler nelerdir? Hangi kök sebze nasıl doğranır ve fırında nasıl pişirilir? Hepsi ve daha fazlası için videomuzu mutlaka izleyin! 👇

Fırında Kök Sebzeler Nasıl Pişirilir?
Paylaş
  • 15B
  • 134
  • Kaydet

Fırında Kök Sebzeler Nasıl Pişirilir? Doğru Teknikler ve Püf Noktaları! 🥕🧄

Bugün sizlere, kök sebzeleri fırında en lezzetli ve doğru şekilde nasıl pişirebileceğinizi gösteriyoruz.

Havuçtan pancara, kerevizden soğana kadar hangi sebze nasıl doğranmalı, ne kadar sürede pişmeli, nelere dikkat edilmeli, hepsini adım adım anlatıyoruz.

Fırında sebze pişirmenin püf noktalarını öğrenmek, sebzelerin hem lezzetini hem de besin değerini korumanızı sağlar.

✅ Doğru kesim teknikleri

✅ Yağ ve baharat dengesi

✅ Fırınlama süresi ve ısısı

Hepsi ve daha fazlası için videomuzu mutlaka izleyin! 👇

 

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

395B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

33B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

25B Görüntüleme