Şef Usulü

Fırında Kuzu Kol Nasıl Yapılır?

Eğer tandır kıvamında yumuşacık bir kuzu kol hazırlamak istiyorsanız, basit ama etkili pişirme tekniklerini kesinlikle uygulayın. Şimdi videomuzu izleyerek mutfakta fark yaratmaya başlayın. Lezzetine doyum olmayan fırında kuzu kol tarifi nasıl yapılır?

Fırında Kuzu Kol Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 19B
  • 124
  • Kaydet

Fırında Kuzu Kol Tarifi: Temel Pişirme Teknikleri ile Lezzetli Sonuçlar! 🍖🔥

Bu hafta, Temel Pişirme Teknikleri serimizde fırında kuzu kol tarifini paylaşarak kategorimizi sonlandırıyoruz.

Peki, fırında kuzu kol nasıl pişirilir, pişirme öncesi hangi işlemler uygulanmalı ve kuzu kolun tandır kıvamına gelmesi için nelere dikkat edilmelidir?

Tüm bu soruların cevabını, uzman şefimizin önerileriyle adım adım açıklıyoruz.

Kuzu kolu fırında pişirirken en önemli püf noktaları nelerdir?

Eğer tandır kıvamında yumuşacık bir kuzu kol hazırlamak istiyorsanız, basit ama etkili pişirme tekniklerini kesinlikle uygulayın. Şimdi videomuzu izleyerek mutfakta fark yaratmaya başlayın.

PS: 🎥 Şef Usulü kategorimizde, geçmişteki tüm mutfak eğitimlerimize de kolayca ulaşabilirsiniz!

Keyifli seyirler! 😇👇

 

Yorumlar (3)

BirgülÖztürk
· 12.11.2020

Çok güzel tarifler veriyorsunuz bu sayfada ama sokağa da çıkamadığımız için çok kilo aldık. Şimdi bu nefis yemek yapılmaz mı yani,torun yesin bari.

Uzman Kısık Ateş Akademi bu yorumu beğendi
Kısık Ateş Akademi

😅 çok teşekkürler Birgül Hanım, eminiz ki kendi el lezzetinizi katarak lezzeti katlıyorsunuzdur. Şimdiden ellerinize kollarınıza sağlık. 🤗🙏🤩👏

LeylaYıldırım
· 07.02.2022

Merhabalar,, 4 saat pişirme süresi varmi,, kaç derecede pişirilir.. Teşekkürler

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

395B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

33B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

25B Görüntüleme