Şef Usulü

İki Kişilik Vejetaryen Tabağı Sunumu

Restaurant Plater olarak adlandırılan ve iki kişilik servis için hazırlanan vejetaryen sunum tabağının tüm detaylarını adım adım anlatacağım. Tüm bu soruların yanıtlarını, bu bölümde uygulamalı olarak bulabilirsiniz. ✨👇

İki Kişilik Vejetaryen Tabağı Sunumu
Paylaş
  • 19B
  • 109
  • Kaydet

Restaurant Plater (Vejetaryen Sunum Tabağı) Hazırlama Teknikleri

Kısık Ateş Akademi Tabak Süsleme Sanatı serimizin beşinci bölümünden herkese merhabalar!

Bugünkü bölümümüzde sizlere, Restaurant Plater olarak adlandırılan ve iki kişilik servis için hazırlanan vejetaryen sunum tabağının tüm detaylarını adım adım anlatacağım.

Hazırlamış olduğum bu özel sunum tabağında;

  • Yerleşim düzeninden,
  • Ürün seçimine,
  • Ve sunumun son dokunuşlarına kadar tüm aşamaları titizlikle gösterdim.

Peki, sunum tabağında nelere dikkat edilmeli?

  • Renk uyumu nasıl sağlanır?
  • Ürünler tabakta nasıl dengeli şekilde yerleştirilir?
  • Görselliği artırmak için hangi teknikler kullanılmalıdır?

Tüm bu soruların yanıtlarını, bu bölümde uygulamalı olarak bulabilirsiniz. ✨👇

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü

Yorumlar (8)

Hacer Melike YAMAÇ
· 15.12.2020

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık

Uzman Rafet İnce bu yorumu beğendi
Rafet İnce
· 16.12.2020

Çok teşekkür ederim 🙏🌟

Figen Çakar
· 22.12.2020

Hiç bilmeyenler için joleyi suylamı açıyoruz

Uzman Rafet İnce bu yorumu beğendi
Rafet İnce
· 22.12.2020

Aspik jöle yapım tekniği video içeriğimden öğrenebilirsin. Kolay gelsin 👍😊

Bahri Özer
· 07.01.2021

Gercekten güzel denedim tesekkurler sayende yapıyorum

Uzman Rafet İnce bu yorumu beğendi
Rafet İnce
· 08.01.2021

👍👍

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

395B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

33B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

25B Görüntüleme