- Şef Usulü
- Tabak Süsleme Sanatı/Food Display
- İki Kişilik Vejetaryen Tabağı Sunumu
İki Kişilik Vejetaryen Tabağı Sunumu
Restaurant Plater olarak adlandırılan ve iki kişilik servis için hazırlanan vejetaryen sunum tabağının tüm detaylarını adım adım anlatacağım. Tüm bu soruların yanıtlarını, bu bölümde uygulamalı olarak bulabilirsiniz. ✨👇
11.12.2020
- 19B
- 109
- Kaydet
Restaurant Plater (Vejetaryen Sunum Tabağı) Hazırlama Teknikleri
Kısık Ateş Akademi Tabak Süsleme Sanatı serimizin beşinci bölümünden herkese merhabalar!
Bugünkü bölümümüzde sizlere, Restaurant Plater olarak adlandırılan ve iki kişilik servis için hazırlanan vejetaryen sunum tabağının tüm detaylarını adım adım anlatacağım.
Hazırlamış olduğum bu özel sunum tabağında;
- Yerleşim düzeninden,
- Ürün seçimine,
- Ve sunumun son dokunuşlarına kadar tüm aşamaları titizlikle gösterdim.
Peki, sunum tabağında nelere dikkat edilmeli?
- Renk uyumu nasıl sağlanır?
- Ürünler tabakta nasıl dengeli şekilde yerleştirilir?
- Görselliği artırmak için hangi teknikler kullanılmalıdır?
Tüm bu soruların yanıtlarını, bu bölümde uygulamalı olarak bulabilirsiniz. ✨👇

Yorumlar (8)
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler


Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?


Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!


Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!