- Şef Usulü
- Temel Pişirme Teknikleri
- Izgarada Balık Nasıl Yapılır?
Izgarada Balık Nasıl Yapılır?
Balık ızgaraya nasıl yerleştirilir, öncesinde hangi işlemler yapılmalı, marine süresi ne olmalı, hangi tür balıklar ızgaraya daha uygundur gibi merak edilen tüm detaylar için hemen tıklayın!
09.10.2020
- 26B
- 145
- Kaydet
Izgarada Balık Pişirmenin Püf Noktaları: Balık Izgara Nasıl Yapılır? 🐟🔥
Balık sezonunun tam ortasındayız ve taptaze balıklarla hazırlanan enfes bir ızgara balığa kim hayır diyebilir ki?
İster kızartma, ister buğulama, isterseniz de ızgara olarak hazırlayın; balık pişirmeden önce dikkat edilmesi gereken püf noktaları bilmek lezzet açısından büyük fark yaratır.
Biz de bu videomuzda, usta şefimizin anlatımıyla balığın en çok tercih edilen pişirme yöntemi olan ızgara tekniğini adım adım uyguladık. Balığın ızgarada dağılmadan, yapışmadan ve suyunu kaybetmeden nasıl pişirileceğini anlattık. Balık ızgaraya nasıl yerleştirilir, öncesinde hangi işlemler yapılmalı, marine süresi ne olmalı, hangi tür balıklar ızgaraya daha uygundur gibi merak edilen tüm detaylara değindik.
Peki, ızgarada balık nasıl pişirilir, balığın ızgaraya yapışmaması için ne yapılmalı, balığın piştiğini nasıl anlarsınız? Bu soruların tamamını yanıtladığımız videomuz sizleri bekliyor! 👇

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler


Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?


Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!


Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!