- Şef Usulü
- Temel Pişirme Teknikleri
- Izgarada Bonfile Nasıl Yapılır?
Izgarada Bonfile Nasıl Yapılır?
Az, orta veya iyi pişmiş bir bonfile eti pişirmenin püf noktaları nelerdir? Izgarada bonfile nasıl pişirilir? Etin tam kıvamında pişmesi için nelere dikkat edilir?
18.09.2020
- 16B
- 184
- Kaydet
Yeni haftaya et severlerin favorisiyle başlıyoruz! 🥩
Az pişmiş, orta pişmiş veya iyi pişmiş bonfile nasıl hazırlanır? Izgarada bonfile pişirmenin püf noktaları nelerdir? Etin tam kıvamında pişmesi için nelere dikkat etmelisiniz?
Tüm bu soruların yanıtlarını adım adım anlattığımız, etin suyunu ve lezzetini kaybetmeden nasıl pişirileceğini gösterdiğimiz videomuz sizi bekliyor! 👨🍳🔥 Bonfile eti pişirme teknikleri için hemen tıklayın! 👇

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler


Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?


Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!


Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!