Şef Usulü

Izgarada Bonfile Nasıl Yapılır?

Az, orta veya iyi pişmiş bir bonfile eti pişirmenin püf noktaları nelerdir? Izgarada bonfile nasıl pişirilir? Etin tam kıvamında pişmesi için nelere dikkat edilir?

Izgarada Bonfile Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 16B
  • 184
  • Kaydet

Yeni haftaya et severlerin favorisiyle başlıyoruz! 🥩

Az pişmiş, orta pişmiş veya iyi pişmiş bonfile nasıl hazırlanır? Izgarada bonfile pişirmenin püf noktaları nelerdir? Etin tam kıvamında pişmesi için nelere dikkat etmelisiniz?

Tüm bu soruların yanıtlarını adım adım anlattığımız, etin suyunu ve lezzetini kaybetmeden nasıl pişirileceğini gösterdiğimiz videomuz sizi bekliyor! 👨‍🍳🔥 Bonfile eti pişirme teknikleri için hemen tıklayın! 👇

 

Yorumlar (1)

Cihan Karaalp
· 09.10.2020

Merhaba chefim et bonfilenin üzerine köpuk gidermi

Uzman Kısık Ateş Akademi bu yorumu beğendi

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

395B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

33B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

25B Görüntüleme