- Şef Usulü
- Temel Pişirme Teknikleri
- Izgarada Sebze Nasıl Pişirilir?
Izgarada Sebze Nasıl Pişirilir?
Izgara sebzeler hem sağlıklı hem de çok lezzetlidir, ancak doğru teknikler kullanılmazsa sebzeler ya kurur ya da diri kalır. Peki, sebzeleri ızgaraya atmadan önce nasıl hazırlamalı? İşte detaylar 👇
25.09.2020
- 14B
- 131
- Kaydet
Izgarada Sebze Pişirmenin En Lezzetli Yolu! 🥦🌽🍆
Izgarada sebze nasıl pişirilir? Hangi sebzeler ızgarada daha iyi sonuç verir, hangileri pişirme öncesi marine edilmeli?
Biber, kabak, patlıcan, soğan gibi sebzeler nasıl doğranmalı, eşit pişmeleri için nelere dikkat edilmeli? Izgara sebzeler hem sağlıklı hem de çok lezzetlidir, ancak doğru teknikler kullanılmazsa sebzeler ya kurur ya da diri kalır.
Peki, sebzeleri ızgaraya atmadan önce nasıl hazırlamalı? Pişirme süresi ne kadar olmalı?
Izgaradan aldıktan sonra sebzelerin lezzetini artırmak için hangi dokunuşlar fark yaratır?
Tüm bu soruların cevabını adım adım anlattığımız videomuzda bulabilirsiniz. 🍽️👇

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler


Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?


Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!


Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!