- Şef Usulü
- Temel Pişirme Teknikleri
- Kore Usulü Kaburga Yahni Nasıl Yapılır?
Kore Usulü Kaburga Yahni Nasıl Yapılır?
Kore usulü kaburga yahni tarifi nasıl yapılır ve diğer yahnilerden farkı nedir? Tüm soruların cevabı için hemen tıklayın!
27.11.2020
- 16B
- 111
- Kaydet
Kore Usulü Kaburga Yahni Tarifi: Yumuşacık Etler ve Lezzet Dolu Bir Yemek
Bu tarif kaçmaz!
Bugün sizlere, yahni yöntemiyle yapılan o kadar lezzetli bir tarif vereceğiz ki parmaklarınızı yiyeceksiniz! 😋
Yahni pişirme tekniği nedir? Temel pişirme tekniklerinden biri olan yahni, sert etlerin uzun süre kısık ateşte ve sıvı içerisinde pişirilmesiyle yumuşatılmasını sağlar. Böylece hem lezzetli hem de sindirimi kolay bir yemek ortaya çıkar.
Peki, %100 başarılı bir yahni tarifi için nelere dikkat edilmelidir? Özellikle kemikli ve sert etler pişirirken, dana kaburga gibi etlerde başarıyı garantileyen püf noktalarına tam olarak hakim olmak çok önemlidir. Videomuzda, bu konuda adım adım tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.
Kore usulü kaburga yahni tarifi nasıl yapılır ve diğer yahnilerden farkı nedir? Yanına pilavla sunabileceğiniz bu yemek, özel sofralarınızın baş tacı olacak nitelikte! Şimdiden afiyet olsun. 👨🍳👩🍳

Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler


Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?


Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!


Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!