Şef Usulü

Kore Usulü Kaburga Yahni Nasıl Yapılır?

Kore usulü kaburga yahni tarifi nasıl yapılır ve diğer yahnilerden farkı nedir? Tüm soruların cevabı için hemen tıklayın!

Kore Usulü Kaburga Yahni Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 16B
  • 111
  • Kaydet

Kore Usulü Kaburga Yahni Tarifi: Yumuşacık Etler ve Lezzet Dolu Bir Yemek

Bu tarif kaçmaz!

Bugün sizlere, yahni yöntemiyle yapılan o kadar lezzetli bir tarif vereceğiz ki parmaklarınızı yiyeceksiniz! 😋

Yahni pişirme tekniği nedir? Temel pişirme tekniklerinden biri olan yahni, sert etlerin uzun süre kısık ateşte ve sıvı içerisinde pişirilmesiyle yumuşatılmasını sağlar. Böylece hem lezzetli hem de sindirimi kolay bir yemek ortaya çıkar.

Peki, %100 başarılı bir yahni tarifi için nelere dikkat edilmelidir? Özellikle kemikli ve sert etler pişirirken, dana kaburga gibi etlerde başarıyı garantileyen püf noktalarına tam olarak hakim olmak çok önemlidir. Videomuzda, bu konuda adım adım tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Kore usulü kaburga yahni tarifi nasıl yapılır ve diğer yahnilerden farkı nedir? Yanına pilavla sunabileceğiniz bu yemek, özel sofralarınızın baş tacı olacak nitelikte! Şimdiden afiyet olsun. 👨‍🍳👩‍🍳

 

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

395B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

33B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

25B Görüntüleme