- Şef Usulü
- Kemik ve Sebze Suları
- Sebze Suyu Nasıl Yapılır?
Sebze Suyu Nasıl Yapılır?
Güçlü aromaya sahip, dengeli bir sebze suyu yapmak için ihtiyacınız olan malzemeler... Peki, aromatik sebze suyu nasıl yapılır? Sebze suyu nerelerde kullanılır? Bu soruların cevabını ve sebze suyu yapmanın püf noktalarını keşfedin!
24.04.2020
- 25B
- 128
- Kaydet
Evlerinizde kemik suyu yapma imkânınız yoksa veya özellikle vejetaryen ya da vegansanız, yemeklerinizde kullandığınız saf su yerine lezzetli ve aromatik sebze suları tercih edebilirsiniz. Sebze suyu yapmak, aslında oldukça basit bir işlemdir.
Güçlü bir aromaya sahip, dengeli bir sebze suyu hazırlamak için ihtiyacınız olan 3 ana malzeme kereviz sapı, havuç ve soğan. Bunun dışında mevsimine uygun, suda dağılmayan taze sebzeler de kullanarak lezzetinizi zenginleştirebilirsiniz.
Et, balık ve sebze suları, yemeklerimizin tadını zenginleştirmekle kalmaz, aynı zamanda vücudumuza güçlü vitamin ve protein depolamamızı sağlayan sihirli yapı taşlarıdır.
Hazır satılan sebze sularına göre, mutfaklarınızda rahatlıkla yapabileceğiniz doğal ve sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz.
Aromatik sebze suyu nasıl yapılır, nerelerde kullanılır ve nasıl muhafaza edilir gibi soruların cevabını tam olarak bu videoda bulabilirsiniz. 👇👩🍳🧑🍳

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler


Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?


Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!


Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!