Şef Usulü

Simit Kebabı ve Şalgam Suyunda Pişmiş Makarna Nasıl Yapılır?

Antep yöresine ait simit kebabı tarifi nasıl yapılır? Simit kebabı yapımında nelere dikkat edilir? Şalgam suyunda makarna nasıl pişirilir? Her iki ayrı lezzet tek bir tabakta nasıl birleştirilir? İşte detaylar...

Simit Kebabı ve Şalgam Suyunda Pişmiş Makarna Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 8B
  • 48
  • Kaydet

Simit Kebabı ve Şalgam Suyunda Makarna Tarifi - Antep Mutfağından Efsane Lezzetler

Makarna severler için özel olarak hazırladığımız inovatif tarifler köşemizde, makarna ile yapılabilecek farklı lezzetler keşfetmeye devam ediyoruz. Bu hafta, Antep yöresine ait simit kebabı ile şalgam suyunda pişirilmiş makarnayı birleştirerek nefis bir tarif oluşturuyoruz!

Antep simit kebabı nasıl yapılır? Simit kebabı yapımında nelere dikkat edilir? Şalgam suyunda makarna pişirme tekniği nedir? Ve şalgam suyunda pişmiş makarna ile simit kebabı nasıl mükemmel bir uyum yakalar?

Tüm bu sorulara yanıt bulacağınız bu tarifte, hem geleneksel Antep yemekleri hem de inovatif makarna tarifleri bir araya geliyor.

Tarifin püf noktaları:

  • Simit kebabı yapımının sırları
  • Şalgam suyunda makarna pişirmenin incelikleri
  • İki farklı lezzetin tek bir tabakta nasıl birleşeceği

Bu tadına doyulmaz mor makarna tarifinin ayrıntılı reçetesine, pişirme tekniklerine ve dikkat edilmesi gereken püf noktalara videomuzdan kolayca ulaşabilirsiniz.

👉 Tarif videosunu izleyerek, bu yaratıcı ve enfes lezzeti hemen deneyin! Şimdiden deneyenlerin ellerine sağlık ve afiyet olsun! 😊

 

Yorumlar (4)

Metin Songür
· 03.01.2023

İlinize sağlık şefim sizden aldığım tarifleri elimden geldiğince uyguluyorum çok güzel oluyor iyiki varsınız

Uzman Kısık Ateş Akademi bu yorumu beğendi
Kısık Ateş Akademi

Çok sağ olun. Ellerinize sağlık 😊👍👍

Yıldız Yldz
· 21.11.2023

Rengi Harika Görünüyor 🥰

Uzman Kısık Ateş Akademi bu yorumu beğendi
Kısık Ateş Akademi

Evet gerçekten çok iştah açıcı 🥰

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

395B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

33B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

25B Görüntüleme