- Şef Usulü
- Temel Pişirme Teknikleri
- Tavada Bonfile Nasıl Pişirilir ve Tava Sosu Nasıl Yapılır?
Tavada Bonfile Nasıl Pişirilir ve Tava Sosu Nasıl Yapılır?
Et çeşitleri içinde lezzeti, yumuşaklığı ve farklı soslarla yapılan tarifleri ile özel bir yeri olan bonfile etinin nasıl pişirildiğini merak ediyorsanız, bu içeriğimiz tam size göre! Bonfile nasıl pişirilir?
24.07.2020
- 25B
- 242
- Kaydet
Bonfile Nasıl Pişirilir? Tavada Bonfile Pişirme Teknikleri ve Püf Noktaları! 🥩
İçi yumuşacık, dışı kızarmış, lokum gibi bir bonfileye kim hayır diyebilir ki? Etin en özel hallerinden biri olan bonfile hem sade hem de çeşitli soslarla buluştuğunda sofralara şıklık ve lezzet katıyor.
Peki, bonfile eti nasıl pişirilir? Tavada bonfile yaparken nelere dikkat edilmeli? Merak ettiğiniz tüm bu soruların cevabını, et pişirme tekniklerinde uzman olan şefimiz Fehmi Samancı sizler için anlatıyor!
Etin doğru kesiminden mühürleme yöntemine, tavada ideal pişirme süresinden lezzet artıran ipuçlarına kadar her detayı bu videoda bulacaksınız.
Hemen videomuza tıklayın, evde profesyonel şef dokunuşlarıyla bonfile pişirmeyi öğrenin! 👇

Yorumlar (9)
Fermente edilmiş kırmızı üzüm suyu dediğiniz, bildiğimiz kırmızı şarap mı, sirke mi?. Ve şunu sormak isterim; yemekte kullanılan şarap ile içki olan şarap aynı mıdır?
Tavada tavuk videosunda pişme göstergesi için termometre ile iç sıcaklık 65 derece bilgisi mevcut. Bonfile için az, orta ve iyi pişmiş için termometre sıcaklığı ne olmalı bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler🙏😊
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler


Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?


Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!


Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!