Şef Usulü

Tavada Tavuk Nasıl Pişirilir ve Tava Sosu Nasıl Yapılır?

Tavuk severler burada mı? 🍗 Bugün, herkesin sevdiği o nefis tavuk göğüs eti nasıl daha sulu ve lezzetli pişirilir, tüm sırlarını paylaşıyoruz! 👩‍🍳 Püf noktaları videoda sizi bekliyor!

Tavada Tavuk Nasıl Pişirilir ve Tava Sosu Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 27B
  • 293
  • Kaydet

Tavuk göğüs eti nasıl pişirilir? Sulu ve lezzetli kalmasının püf noktaları neler?

Bu hafta, hem gastronomi tutkunlarının hem de tavuk severlerin ilgisini çekecek özel bir konuyla karşınızdayız! 😍

Tavuk çeşitleri arasında en çok tercih edilen, yumuşak dokusu ve soslarla uyumu sayesinde sofraların vazgeçilmezi haline gelen tavuk göğüs eti, doğru pişirme teknikleriyle çok daha lezzetli hale gelebilir.

Peki, tavuk göğsü pişirirken suyunu kaybetmemesi için nelere dikkat edilmeli? Doğru ısıda, doğru sürede ve uygun teknikle pişirmek neden bu kadar önemli?

Tüm bu soruların cevabını, mutfak dünyasının deneyimli ismi Şef Fehmi Samancı sizler için açıklıyor.

Tavuk göğüs etini en sulu, en yumuşak ve en lezzetli haliyle nasıl pişirebileceğinizi öğrenmek için hemen videomuza göz atın!🎥

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak videoya ulaşabilir, mutfaktaki yeteneklerinize yeni bilgiler ekleyebilirsiniz. 👇

 

Yorumlar (3)

Tezcan Yüceünüvar

Şefim entegre edilmiş üzüm suyu yerine başka ne kullanabiliriz ?

Uzman Kısık Ateş Akademi bu yorumu beğendi
Kısık Ateş Akademi

Merhabalar, alternatif olarak üzüm sirkesi kullanabilir fakat az miktarda veya üzümün suyunu sıkıp kaynatıp da kullanabilirsiniz. Kolay gelsin.

Tezcan Yüceünüvar

Teşekkür ederim şefim.

Uzman Kısık Ateş Akademi bu yorumu beğendi

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

395B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

33B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

25B Görüntüleme