- Şef Usulü
- Temel Pişirme Teknikleri
- Tavada Tavuk Nasıl Pişirilir ve Tava Sosu Nasıl Yapılır?
Tavada Tavuk Nasıl Pişirilir ve Tava Sosu Nasıl Yapılır?
Tavuk severler burada mı? 🍗 Bugün, herkesin sevdiği o nefis tavuk göğüs eti nasıl daha sulu ve lezzetli pişirilir, tüm sırlarını paylaşıyoruz! 👩🍳 Püf noktaları videoda sizi bekliyor!
31.07.2020
- 27B
- 293
- Kaydet
Tavuk göğüs eti nasıl pişirilir? Sulu ve lezzetli kalmasının püf noktaları neler?
Bu hafta, hem gastronomi tutkunlarının hem de tavuk severlerin ilgisini çekecek özel bir konuyla karşınızdayız! 😍
Tavuk çeşitleri arasında en çok tercih edilen, yumuşak dokusu ve soslarla uyumu sayesinde sofraların vazgeçilmezi haline gelen tavuk göğüs eti, doğru pişirme teknikleriyle çok daha lezzetli hale gelebilir.
Peki, tavuk göğsü pişirirken suyunu kaybetmemesi için nelere dikkat edilmeli? Doğru ısıda, doğru sürede ve uygun teknikle pişirmek neden bu kadar önemli?
Tüm bu soruların cevabını, mutfak dünyasının deneyimli ismi Şef Fehmi Samancı sizler için açıklıyor.
Tavuk göğüs etini en sulu, en yumuşak ve en lezzetli haliyle nasıl pişirebileceğinizi öğrenmek için hemen videomuza göz atın!🎥
Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak videoya ulaşabilir, mutfaktaki yeteneklerinize yeni bilgiler ekleyebilirsiniz. 👇

Yorumlar (3)
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler


Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?


Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!


Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!