- Şef Usulü
- Temel Pişirme Teknikleri
- Tavuk Şinitzel Nasıl Yapılır?
Tavuk Şinitzel Nasıl Yapılır?
Tavuk Şinitzel yapmayı öğrenmeye hazır mısınız? Dışarıda yediğiniz şinitzelleri unutun, çünkü bu tarifle çok daha iyisini evde yapmayı isteyeceksiniz! 😉
21.08.2020
- 27B
- 214
- Kaydet
🍗 Bugün sizlere tavuk yemekleri arasında baş tacı olan nefis bir tarif veriyoruz!
Tavuk Şinitzel yapmayı öğrenmeye hazır mısınız? Dışarıda yediğiniz şinitzelleri unutun, çünkü bu tarifle çok daha iyisini evde yapmayı isteyeceksiniz! 😉
Şinitzel (veya Schnitzel), dövülerek inceltilmiş etin ekmek kırıntılarıyla kaplanıp kızartılmasıyla yapılan geleneksel bir Avusturya yemeğidir. Avrupa kökenli bu fast food türü, özellikle Alman mutfaklarında çok popülerdir.
Tavuk Şinitzel'in dışının kıtır, içinin ise yumuşak ve sulu olması için dikkat etmeniz gereken birkaç püf noktası var. Bu adımları doğru uygularsanız, dışarıda yediğiniz şinitzelleri unutur, evinizde profesyonel bir şef gibi yemek yaparsınız. 🍽️
Ve unutmayın! Bu tarifte öğrendiğiniz tekniklerle tavuk, et veya domuz gibi farklı et çeşitleriyle aynı başarıyı yakalayabilirsiniz.
Videomuzda tüm detayları bulabilirsiniz. Şeflik yolunda bir adım daha atmaya hazır mısınız? ‘’Bu işte bi şeflik var’’ 👩🍳👨🍳 mottosu ile sizleri evde şef olmaya davet ediyoruz. Şimdiden ellerinize sağlık! 👇

Yorumlar (4)
Ellerinize sağlık. Yaptım ve çok güzel oldu. Sormak istediğim ertesi güne şinitzeli nasıl ısıtmalıyım. Cevap için şimdiden çok teşekkür ederim.
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler


Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?


Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!


Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!