- Şef Usulü
- Mutfağa Giriş
- Temel Kesim Teknikleri
Temel Kesim Teknikleri
Kesim teknikleri, her biri farklı yemek ve sunumlara uygun çeşitli yöntemler içerir. Bu teknikleri mükemmelleştirmek için doğru bıçak seçimi oldukça önemlidir. İşte doğru bıçak seçmenin püf noktaları!
19.02.2020
- 33B
- 281
- Kaydet
Kısık Ateş Akademi hız kesmeden devam ediyor!
3. bölümümüzün konusu: “Temel Kesim Teknikleri”
Bu bölümde, doğru kesim tekniklerinin önemini uygulamalı olarak ele alıyoruz. İşe uygun bıçak seçimi ve sebze, gıdaların eşit ya da farklı boyutlarda nasıl kesileceğini öğrenirken, bu tekniklerin gıdaların eş zamanlı pişmesine olan katkısını vurguluyoruz.
Videomuz, doğru kesim yapmanın püf noktalarını ve iş kazalarını önlemenin yollarını içeriyor.
Her Perşembe yayınlanacak videolarımızla Kısık Ateş Akademi, mutfakta ustalaşmak isteyen herkesi bekliyor!

Yorumlar (4)
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler


Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?


Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!


Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!