Tarif

Ballı Hardallı Fırında Kabak Tarifi

Hafif ve doyurucu yemek tariflerinde bugün! Nefis bir sos eşliğinde servis edilen fırında kabak tarifi nasıl yapılır? Zeytinyağı ve baharatlarla harmanlanmış yüksek lif oranına sahip kabak yapmanın tüm detaylarına tarif videomuzdan ulaşabilirsiniz.
25 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak Tarifleri
Fırın
Paylaş
  • 15B
  • 81
  • Kaydet

Ballı Hardallı Fırında Kabak Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2-3 adet kabak
tuz&karabiber
kırımızı toz biber
35 ml zeytinyağı
80 g Pınar Yoğurt
Pınar
50-60 g Pınar Ballı Hardal
Pınar
toz parmesan

Ballı Hardallı Fırında Kabak Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Kabakları yarım ay şeklinde dilimleyip, tuz, karabiber, kırmızı toz biber ve zeytinyağı ile harmanlayın.
  • Ardından yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizip 250°C fırında 10 dakika pişirin.
  • Ayrı bir kapta, yoğurt ve ballı hardalı çırparak karıştırın. Bir servis tabağına hazırladığınız hardallı sosu yayıp, üzerine fırından çıkmış kabakları ekleyin.
  • Kabakların üzerine istediğiniz miktarda toz parmesan serperek servis edebilirsiniz.

Ballı Hardallı Fırında Kabak Tarifi Püf Noktası

*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
4.7
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Pancarlı Fırın Mücver Tarifi
16B Görüntüleme
Tulum Peynirli Girit Kabağı Tarifi
approved
72B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Karnabahar Graten Tarifi
50 Dakika
4-6 Kişilik
20B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.