- Tarifler
- Tatlı Tarifleri
- Sütlü Tatlı Tarifleri
- Belçika Çikolatalı Puding Tarifi
Tarif
Belçika Çikolatalı Puding Tarifi
Yoğun çikolata ve krema karışımının verdiği lezzet patlaması, Belçika çikolatalı pudingin en belirgin özelliğidir. Dayanılmaz lezzeti ile damaklara yer eden Belçika Çikolatalı Puding tarifi nasıl yapılır?
50 Dakika
2-4 Kişilik
Sütlü Tatlı Tarifleri
Tencere

Paylaş
- 24B
- 109
- Kaydet
Belçika Çikolatalı Puding Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
30 g mısır nişastası
100 g toz şeker
2 g tuz
1 adet çubuk vanilya
160 g Callebaut 811 Bitter Çikolata
50 g rende çikolata
Belçika Çikolatalı Puding Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Nişasta, toz şeker ve tuzu derin bir kabın içerisinde karıştırın.
- 2Süt ve vanilyayı bir tencereye alın.
- 3Nişastalı karışımı ilave edip orta ateşte tüm malzemeyi karıştırarak kaynatın.
- 4Puding kıvamı yoğunlaştığında bitter çikolatayı ilave edin ve çırpmadan karıştırarak erimelerini sağlayın.
- 5Puding sıcakken servis kaselerini doldurun.
- 6Soğuttuktan sonra pudra şekeri ile çırpılmış krem şanti ve rende çikolata ile servis yapabilirsiniz.

Yeşim Erol
Barry Callebaut Turkey - Head of Chocolate Academy
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlı Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.