Tarif

Cevizli Muzlu Dondurma Tarifi

Pratik cevizli muzlu dondurma tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2 Kişilik
Dondurma Tarifleri
Karıştırma, Dondurma
Cevizli Muzlu Dondurma Tarifi
Paylaş
  • 25B
  • 160
  • Kaydet

Cevizli Muzlu Dondurma Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet muz
60 ml Pınar Krema
Pınar
100 g ceviz içi

Cevizli Muzlu Dondurma Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Muzların kabuklarını soyun, yuvarlak olacak şekilde doğrayın ve bir buzdolabı poşetine alarak -18°C’de 1 gece bekletin.
  • Donmuş muzları rondoya alın. Yaklaşık 3-4 dakika robottan çekerek yavaşça yumuşadığını ve kıvam aldığını göreceksiniz.
  • Bu aşamadan sonra krema ve cevizi ekleyip tekrar rondodan çekin. Tamamen dondurma kıvamı almaya başlayacaktır.
  • İşlemler bittiğinde karışımı bir kaba alın ve -18°C’de en az 3-4 saat daha soğutun. Saat başı karıştırarak daha güzel kıvam almasını sağlayabilirsiniz.
  • Evde uygulanacak en basit haliyle bir dondurma yapımıdır bu 😊 Dilerseniz tarçın ilavesi yaparak dondurmanıza farklı bir aroma katabilirsiniz. Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Dondurma ve Sorbe Tarifleri

Bitter Çikolatalı Fındıklı Dondurma Tarifi
21B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Böğürtlenli Labneli Dondurma Tarifi
24B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Kavunlu Bademli Dondurma Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
16B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.