Tarif

Dana Fajita Tarifi

Lokum kıvamında dana fajita tarifi nasıl yapılır? Pratik yapımıyla dana fajita yapmanın püf noktaları nelerdir?
40 Dakika
4-6 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tava
Dana Fajita Tarifi
Paylaş
  • 20B
  • 26
  • Kaydet

Dana Fajita Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g dana bonfile
120 g mantar
1 adet soğan
40 g Pınar Tereyağı
Pınar
15 g un
100 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
yeteri kadar tuz
yeteri kadar taze çekilmiş karabiber
1/4 demet maydanoz

Dana Fajita Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Dana bonfileyi parmak şeklinde doğrayın.
  • Mantarları ince ince, soğanı da zar gibi kesin.
  • Hepsini tereyağı ile birlikte tencereye koyun. Etler ve mantarlar suyunu bırakıp çekince, 5 dakika kavurun.
  • Unu içine atıp, 2 dakika karıştırın.
  • Tuzunu, karabiber ve ekşi kremayı ekleyin. Üzerine bir miktar su koyarak, koyuca pişirin.
  • Bol maydanozla üzerini süsleyin. Tortilla ekmeğiyle servis edebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Pancarlı ve Ispanak Köklü Dana Kafes Tarifi
13B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Tas Kebabı Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
26B Görüntüleme
Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
Kuzu Boyun Tarifi
70 Dakika
2 Kişilik
22B Görüntüleme

Yorumlar (2)

eli bafekr
· 18.08.2023

Şahane bir yemek oldu, teşekkür ederim :)

Uzman Kısık Ateş Akademi bu yorumu beğendi
Kısık Ateş Akademi

Teşekkür ederiz ellerinize sağlık 😊👩‍🍳🙏