- Tarifler
- Hamur İşi Tarifleri
- Börek Tarifleri
- Dip Soslu Paçanga Böreği Tarifi
Tarif
Dip Soslu Paçanga Böreği Tarifi
Böyle bir böreğe kim hayır diyebilir ki? Dip sos eşliğinde paçanga böreği nasıl yapılır?
20 Dakika
4-6 Kişilik
Börek Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 23B
- 18
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet kıyılmış frenk soğanı
2 adet taze kekik
Nasıl Yapılır?
- 1Paçanga böreklerini 120°C fırında 15 dakika pişirin.
- 2Bu esnada ekşi krema, acı sos ve taze baharatları harmanlayın.
- 3Börekler hazır olduktan sonra dip sos olarak hazırladığınız sosla beraber servis edin.
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Hamur İşi Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.