- Tarifler
- Kırmızı Et Tarifleri
- Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?
Tarif
Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?
Etinizi son derece leziz hale getiren marinasyon tarifi. Izgara için et terbiyesi nasıl yapılır?
15 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Karıştırma

Paylaş
- 27B
- 113
- Kaydet
Et Terbiyesi Nasıl Yapılır? Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
180 ml zeytinyağı
2-3 diş sarımsak
30 g tatlı biber salçası
10 g acı biber salçası
5 g taze kekik
Et Terbiyesi Nasıl Yapılır? Nasıl Yapılır?
- 1Tüm terbiye malzemelerini bir kapta karıştırın ve içine ızgara yapacağınız etleri ekleyin.
- 2Bir gece terbiyede beklettiğiniz etleri, pişirmeden 1 saat önce dolaptan çıkarın ve döküm bir tava veya ızgarada pişirip servis edin.
Et Terbiyesi Nasıl Yapılır? Püf Noktası
*Karabiber ve kaya tuzu ekleyiniz.
*Bu terbiyeyi tavuk eti ve diğer tüm ızgaralık etler için de kullanabilirsiniz.

Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
3 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı

60 Dakika
2-4 Kişilik