Tarif

Frambuaz Mousse Tarifi

Foodinlife Patisserie dergisinden; Son zamanların favori tatlısı olan Mousse tarifi, hem de frambuazlı :)
30 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Tencere
Frambuaz Mousse Tarifi
Paylaş
  • 17B
  • 55
  • Kaydet

Frambuaz Mousse Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
110 g frambuaz püresi
80 g beyaz çikolata
200 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
70 g toz şeker
10 g yaprak jelatin

Frambuaz Mousse Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Frambuaz püresi ve şekeri bir sos tenceresinde kaynatın.
  • Ardından jelatini ve beyaz çikolatayı da ekledikten sonra ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
  • Kremayı çırparak kabartın ve ardından soğuyan karışımı ekleyin.
  • Fotoğrafta gördüğünüz çikolata kasesi için; bitter çikolatayı eritin ve yuvarlak kase kalıplarına döküp soğumaya bırakın.
  • Çikolata donduktan sonra dikkatli bir şekilde kalıbından ayırarak çıkarın.
  • Frambuaz mousse'u çikolata kasesinin içine sıkarak dilediğiniz gibi süsleyin ve servis edin.

Frambuaz Mousse Tarifi Püf Noktası

En az 2 saat buzdolabında soğumaya bırakınız.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Katmer Tarifi
25 Dakika
2 Kişilik
43B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Bitter Çikolatalı Mousse Tarifi
20B Görüntüleme
İncirli Hurma Tatlısı Tarifi
45 Dakika
8-10 Kişilik
17B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.