- Tarifler
- Tatlı Tarifleri
- Frambuaz Mousse Tarifi
Tarif
Frambuaz Mousse Tarifi
Foodinlife Patisserie dergisinden; Son zamanların favori tatlısı olan Mousse tarifi, hem de frambuazlı :)
30 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Tencere

Paylaş
- 17B
- 55
- Kaydet
Frambuaz Mousse Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Frambuaz Mousse Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Frambuaz püresi ve şekeri bir sos tenceresinde kaynatın.
- 2Ardından jelatini ve beyaz çikolatayı da ekledikten sonra ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
- 3Kremayı çırparak kabartın ve ardından soğuyan karışımı ekleyin.
- 4Fotoğrafta gördüğünüz çikolata kasesi için; bitter çikolatayı eritin ve yuvarlak kase kalıplarına döküp soğumaya bırakın.
- 5Çikolata donduktan sonra dikkatli bir şekilde kalıbından ayırarak çıkarın.
- 6Frambuaz mousse'u çikolata kasesinin içine sıkarak dilediğiniz gibi süsleyin ve servis edin.
Frambuaz Mousse Tarifi Püf Noktası
En az 2 saat buzdolabında soğumaya bırakınız.

Kısık Ateş Akademi
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlı Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.