- Tarifler
- Dondurma ve Sorbe Tarifleri
- Dondurma Tarifleri
- Frambuazlı Dondurma Nasıl Yapılır?
Tarif
Frambuazlı Dondurma Nasıl Yapılır?
Nefis görüntüsü ile ağız sulandıran dondurma tarifi sizlerle... Frambuazlı dondurma tarifi nasıl yapılır?
25 Dakika
2-4 Kişilik
Dondurma Tarifleri
Karıştırma, Dondurma
Paylaş
- 23B
- 21
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
25 adet frambuaz
75 g süzme yoğurt
40 g bal
15 g vanilya özü
Nasıl Yapılır?
- 1Süzme yoğurdu ve labne peynirini karıştırma kabına ekleyin.
- 2Protein yoğurdu ve vanilya özünü de karıştırma kabına ekleyin.
- 3Karıştırma kabına balı da ekledikten sonra homojen bir karışım elde edene kadar karıştırın.
- 425 adet frambuazı blender ile öğütün.
- 5Öğüttüğünüz frambuazları karışımın üzerine ilave edip homojen hale gelene kadar tekrar karıştırın.
- 6Karışımı uygun bir kaba aktararak üzerini hava almayacak şekilde kapatın.
- 7Elde ettiğiniz dondurma karışımını 6 saat beklemek üzere buzluğa yerleştirin.
- 8Buzlukta 6 saat dinlendikten sonra dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.
Püf Noktası
*Dondurmanın kristalize olmasını engellemek için 6 saat boyunca, her saat başı dolaptan çıkartarak karıştırın. Daha sonra üzerini örterek dolaba geri yerleştirin.
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Dondurma ve Sorbe Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.