Kısık Ateş
Tarif

Hardaliye Tarifi

Geleneksel lezzetlerden hardaliye tarifi! Hardaliye, geleneksel bir içecek olup hem ferahlatıcı hem de besleyici özellikleriyle bilinir. En iyi sonuç için organik ve taze malzemeler kullanmayı tercih edin. 🌿
10 Dakika
2-4 Kişilik
İçecek Tarifleri
Karıştırma
Hardaliye Tarifi
Paylaş
  • 21B
  • 25
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
100 ml taze sıkılmış üzüm suyu
10 g hardal

Nasıl Yapılır?

  • Taze sıkılmış üzüm suyunu bir kaba alın ve üzerine hardalı ekleyerek iyice karıştırın. Ardından bu karışımı fıçılara doldurun.
  • Hardal, üzüm suyunun istenmeyen bir dönüşüm geçirmesini engelleyerek aromatik bir tat oluşmasını sağlar.
  • Karışımı yaklaşık 10-15 gün boyunca serin ve karanlık bir ortamda dinlendirin.
  • Dinlenen karışımı süzerek cam şişelere alın ve içecek olarak ikram edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer İçecek Tarifleri

Gamze Şanlı Ak
Gamze Şanlı Ak
Doktor Diyetisyen (PhD) - Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı
Spor Sonrası Smoothie Tarifi
20B Görüntüleme
Lime Aromalı Soğuk Çay Tarifi
14B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Doğal Detoks Suyu Tarifi
5 Dakika
1 Kişilik
17B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.