- Tarifler
- İçecek Tarifleri
- Hardaliye Tarifi
Tarif
Hardaliye Tarifi
Geleneksel lezzetlerden hardaliye tarifi! Hardaliye, geleneksel bir içecek olup hem ferahlatıcı hem de besleyici özellikleriyle bilinir. En iyi sonuç için organik ve taze malzemeler kullanmayı tercih edin. 🌿
10 Dakika
2-4 Kişilik
İçecek Tarifleri
Karıştırma
Paylaş
- 21B
- 25
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
100 ml taze sıkılmış üzüm suyu
10 g hardal
Nasıl Yapılır?
- 1Taze sıkılmış üzüm suyunu bir kaba alın ve üzerine hardalı ekleyerek iyice karıştırın. Ardından bu karışımı fıçılara doldurun.
- 2Hardal, üzüm suyunun istenmeyen bir dönüşüm geçirmesini engelleyerek aromatik bir tat oluşmasını sağlar.
- 3Karışımı yaklaşık 10-15 gün boyunca serin ve karanlık bir ortamda dinlendirin.
- 4Dinlenen karışımı süzerek cam şişelere alın ve içecek olarak ikram edin.
Elif Çıtak
Şef
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer İçecek Tarifleri
Gamze Şanlı Ak
Doktor Diyetisyen (PhD) - Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı
10 Dakika
1 Kişilik
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.