- Tarifler
- Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
- Hindi ve Mevsim Sebzeli Krep Tarifi
Tarif
Hindi ve Mevsim Sebzeli Krep Tarifi
Hindi etli ve sebzeli dolgun krep tarifi.
35 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Tava
Paylaş
- 13B
- 54
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
3 adet yeşil biber
4 adet kırmızı biber
2 diş sarımsak
100 g brokoli
56 g zeytinyağı
5 g tuz
4 g karabiber
2 adet yumurta
280 g un
4 g tuz
28 g sıvıyağ
Nasıl Yapılır?
- 1Krep hamuru için; bir karıştırma kabında tüm malzemeyi karıştırın. Krep tavasını iyice ısıtın. Sıvıyağı tavaya sürün.
- 2Krepten bir kepçe alın ve tavaya yayın. Piştiğinde diğer yüzünü çevirip pişirin. Tüm krep hamurunu aynı işlemi tekrarlayarak pişirin.
- 3Soğan, sarımsak ve biberleri ince ince doğrayın. Brokoliyi çiçeklerine ayırın.
- 4Pınar Hindi But Kemiksiz etleri küp doğrayın. Bir tavaya zeytinyağını ekleyin.
- 5Önce soğan, sarımsak ardından biberleri ekleyin. Doğradığınız hindi etlerini de ilave edin.
- 6Piştikten sonra ekşi kremayı ilave edin. 6-7 dakika ekşi krema ile pişirmeye devam edin ve dilediğiniz ölçüde tuz ve karabiberini ilave edin.
- 7Kreplerin her birinin içine hazırladığınız sebzeli hindiyi koyun. Kenarlarından kapatın.
- 8Sıcak servis edin ve dilerseniz servis esnasında krep üzerine bir parça ekşi krema koyabilirsiniz.
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.