Kısık Ateş
Tarif

Hindi ve Mevsim Sebzeli Krep Tarifi

Hindi etli ve sebzeli dolgun krep tarifi.
35 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Tava
Hindi ve Mevsim Sebzeli Krep Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 54
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
320 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
600 g Pınar Hindi But Kemiksiz
Pınar
3 adet yeşil biber
4 adet kırmızı biber
2 diş sarımsak
100 g brokoli
56 g zeytinyağı
5 g tuz
4 g karabiber
360 g Pınar Süt
Pınar
2 adet yumurta
280 g un
4 g tuz
28 g sıvıyağ

Nasıl Yapılır?

  • Krep hamuru için; bir karıştırma kabında tüm malzemeyi karıştırın. Krep tavasını iyice ısıtın. Sıvıyağı tavaya sürün.
  • Krepten bir kepçe alın ve tavaya yayın. Piştiğinde diğer yüzünü çevirip pişirin. Tüm krep hamurunu aynı işlemi tekrarlayarak pişirin.
  • Soğan, sarımsak ve biberleri ince ince doğrayın. Brokoliyi çiçeklerine ayırın.
  • Pınar Hindi But Kemiksiz etleri küp doğrayın. Bir tavaya zeytinyağını ekleyin.
  • Önce soğan, sarımsak ardından biberleri ekleyin. Doğradığınız hindi etlerini de ilave edin.
  • Piştikten sonra ekşi kremayı ilave edin. 6-7 dakika ekşi krema ile pişirmeye devam edin ve dilediğiniz ölçüde tuz ve karabiberini ilave edin.
  • Kreplerin her birinin içine hazırladığınız sebzeli hindiyi koyun. Kenarlarından kapatın.
  • Sıcak servis edin ve dilerseniz servis esnasında krep üzerine bir parça ekşi krema koyabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Beyaz Et/Tavuk Tarifleri

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Zerdeçallı Sebzeli Tavuk Tarifi
20B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Siyez Keşkekli Hindi But Rulosu Tarifi
13B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Limonlu Piliç But Tarifi
50 Dakika
2-4 Kişilik
17B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.