Kısık Ateş
Tarif

Izgara Bonfileli Salata Tarifi

Izgara Bonfileli Salata tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2 Kişilik
Salata Tarifleri
Karıştırma, Tava
approved
Bu tarif Kısık Ateş tarafından onaylanmıştır.
Izgara Bonfileli Salata Tarifi
approved
Paylaş
  • 22B
  • 110
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g maskolin yeşillik
8 yaprak göbek marul
2 dal taze fesleğen
5 adet taze çilek
1 adet turp
4 adet çeri domates
400 g bonfile
40 g soya sosu
Sosu için:
60 ml zeytinyağı
10 g bal
10 g Pınar Hardal
Pınar
1 adet portakal suyu
yeteri kadartuz
yeteri kadarkarabiber
20 g file badem

Nasıl Yapılır?

  • Tüm yeşillikleri güzelce yıkayıp kurutun ve ince ince doğrayın.
  • Çilek ve turpu yarım ay şeklinde doğrayın. Çeri domatesleri ortadan ikiye kesin. Tüm sebzeleri geniş bir servis tabağına alın.
  • Jülyen dilimlenmiş bonfile etlerini yağsız tavada soteleyin. Soya sosu ekleyip etler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.
  • Sosu için: zeytinyağı, bal, hardal, portakal suyu, tuz, karabiber ve file bademleri bir kasede iyice karıştırın.
  • Salatanın üzerine gezdirip karıştırın.
  • Pişen jülyen bonfileleri sosuyla beraber salatanın üzerine alıp servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kaan Yiğit
Kaan Yiğit
Executive Chef
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Salata Tarifleri

Enginarlı Pancarlı Patates Salatası Tarifi
17B Görüntüleme
Serkan Çakır
Serkan Çakır
Executive Chef
Ege Usulü Turp Otu Tarifi
20 Dakika
2 Kişilik
130B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Yoğurtlu Patates Salatası Tarifi
24B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.