- Tarifler
- Kahvaltı Tarifleri
- Kakaolu Krep Lamberti Tarifi
Tarif
Kakaolu Krep Lamberti Tarifi
Kahvaltılarınızda kendinizi ve sevdiklerini şımartacak enfes kakaolu krep tarifi.
20 Dakika
2 Kişilik
Kahvaltı Tarifleri
Tava

Paylaş
- 15B
- 63
- Kaydet
Kakaolu Krep Lamberti Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet yumurta
10 g ham kakako
100 g karabuğday unu
50 ml soda
2 ml zeytinyağı
2 adet muz
10 g yer fıstığı ezmesi
1 adet incir (taze)
100 g yaban mersini
5 g frenk üzümü
3 adet altın çilek
3 adet çilek
2 adet böğürtlen
1 g fesleğen filizi
5 g toz hindistan cevizi
Kakaolu Krep Lamberti Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Krep için tüm malzemeyi bir kaseye aktarın ve iyice çırpın.
- 2Orta boy bir tavayı ocağın üzerine alın. Tava ısınınca krep hamurundan küçük bir kepçenin yarısı kadarını dökün. İnce bir tabaka olacak şekilde dikkatlice yayın. Göz göz olunca diğer tarafını çevirin. 1 dakika sonra ocaktan alın.
- 3Krep hamurunun yumuşak kalması için iki kağıt arasında muhafaza edin. Kalan malzeme bitene dek aynı işleme devam edin.
- 4Smoothie için tüm malzemeyi blender veya mutfak robotuna aktarın. Püre haline gelene dek karıştırın.
- 5Hazırladığınız krebi tezgahın üzerine yayın. İçine kaşık yardımıyla smoothie yayın. İstediğiniz meyvelerle krebinizi tamamlayın. Bekletmeden servis yapın.
Kakaolu Krep Lamberti Tarifi Püf Noktası
Krep hamuruna bir tutam deniz tuzu ekleyin.
Enerji: 428 kalori
Karbonhidrat: 87,8 g
Protein: 16 g
Yağ: 11,7 g
Lif: 13,4 g

Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?