- Tarifler
- Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
- Kekikli Tavuk Pirzola Tarifi
Tarif
Kekikli Tavuk Pirzola Tarifi
Enfes kokusuyla fırında zeytinyağlı kekikli tavuk but pirzola tarifi.
45 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 24B
- 47
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
6 adet tavuk but pirzola
5 g kekik
20 ml zeytinyağı
5 g karabiber
5 g pul biber
50 g soya fasulyesi
2 adet havuç
Nasıl Yapılır?
- 1But pirzolaları bir tencerede haşlayın.
- 2Diğer tarafta zeytinyağı ile baharatları karıştırın.
- 3But pirzolaları bu karışıma buladıktan sonra 200 derece fırında 15-20 dakika üstleri kızarana kadar pişirin.
- 4Soya fasulyelerini sıcak suda 10 dakika bekletin.
- 5Havuçları rendeleyin, zeytinyağı ve tuz ekleyerek harmanlayın.
- 6Karışımı fırından çıkan ve servis tabağına aldığınız but pirzolaları ile birlikte servise sunun.
Elif Çıtak
Şef
5.0
3 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.