Tarif

Kıymalı Taco Tarifi

Son derece lezzetli, pratik taco tarifi: Kıymalı taco nasıl yapılır? Bol malzemeli taco yapmanın püf noktaları nelerdir?
35 Dakika
2-4 Kişilik
Fast Food Tarifleri
Tencere, Fırın, Karıştırma
Paylaş
  • 31B
  • 99
  • Kaydet

Kıymalı Taco Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
30 ml sıvı yağ
500 g kıyma
5 g kimyon
tuz&karabiber
5 g sarımsak tozu
50 g Pınar Acılı Ketçap
Pınar
4 adet küçük boy lavaş
Pınar Taze Kaşar Peyniri
Pınar
1/4 demet maydanoz
1/4 demet dereotu
1-2 adet taze soğan
5-6 dal taze nane
1 adet kırmızı kapya biber
50 g meksika fasulyesi
50 g konserve mısır

Kıymalı Taco Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Kızdırdığınız sıvı yağda, kıymayı güzelce kavurun. İçine tüm toz baharatları ve acılı ketçabı ilave edip karıştırın.
  • Lavaşları bir pişirme kabına yarım ay olacak şekilde dizin. Her birinin içine kıyma harcını eşit şekilde paylaştırın.
  • Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri ekleyip, önceden ısıtılmış 180°C fırında yaklaşık 15 dakika lavaşların kenarları hafif kızarana kadar bekletin.
  • Bu esnada tüm yeşillikleri kıyın, biberi doğrayın. Meksika fasulyesi ve konserve mısırla beraber güzelce karıştırın.
  • Fırından aldığınız lavaşların üzerine eşit şekilde paylaştırıp, arzuya göre biraz daha kaşar peyniri ve acılı ketçap ekleyerek servis edebilirsiniz.

Kıymalı Taco Tarifi Püf Noktası

*Baharat oranlarını damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.
*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
4 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Fast Food Tarifleri

Ton Balıklı Tartar Sandviç Tarifi
19B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Geleneksel Peynir Dürümü Tarifi
17B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Kuşkonmaz ve Avokadolu Açık Sandviç Tarifi
8B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.