Tarif

Kızılcıklı Bar Tarifi

Hem tatlı hem lezzetli bir atıştırmalık, kızılcıklı bar tarifi.
50 Dakika
8-10 Kişilik
Ara Öğün/Atıştırmalık Tarifleri
Fırın
Kızılcıklı Bar Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 15
  • Kaydet

Kızılcıklı Bar Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Tereyağı
Pınar
350 g esmer şeker
400 g yulaf ezmesi
210 g un
6 g karbonat
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
400 g kurutulmuş kızılcık
15 g limon kabuğu rendesi
7 g vanilya
1 adet yumurta

Kızılcıklı Bar Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Fırını 180°C ısıtın.
  • Büyük bir kasede tereyağı ve esmer şekeri karıştırın.
  • Yulaf, un ve karbonatı da karıştırın.
  • Karışımın yarısını yağlanmamış dikdörtgen şeklindeki tepsiye basarak yayın.
  • 10-12 dakika altın rengi olana kadar pişirin.
  • Kalan malzemenin tamamını büyük bir kapta karıştırın.
  • Pişmiş tartın üzerine dökün.
  • Dolgunun üstüne kalan yulaf karışımını dökün.
  • 25-30 dakika üstü altın sarısı olana kadar pişirin.
  • Tamamen soğutun ve dilimleyerek servis edin.

Kızılcıklı Bar Tarifi Püf Noktası

13x9x2 inç tepsi ile pişiriniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Öğün/Atıştırmalık Tarifleri

Gamze Şanlı Ak
Gamze Şanlı Ak
Doktor Diyetisyen (PhD) - Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı
Hurmalı Enerji Topları Tarifi
15B Görüntüleme
Salatalık Sandviç Tarifi
10 Dakika
2-4 Kişilik
17B Görüntüleme
Protein Atıştırmalıklar Tarifi
15B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.