Tarif

Külah Pasta Tarifi

Kendinizi veya sevdiklerinizi şımartmak mı istiyorsunuz? O zaman bu tarif tam size göre! Külah Tatlısı-Torpil Pastası nasıl yapılır?
40 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Fırın
Külah Pasta Tarifi
Paylaş
  • 21B
  • 151
  • Kaydet

Külah Pasta Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
5 adet Pınar Milföy Hamuru
Pınar
2 adet çırpılmış yumurta
250 g toz şeker
1 paket Pınar Vanilyalı Puding
Pınar

Külah Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Milföy hamurlarını 2 cm olacak şekilde şeritler halinde kesin.
  • Külah kalıplarını yağladıktan sonra üzerlerine boşluk kalmayacak şekilde milföy hamurunu sarın.
  • Hamurların dışını çırptığınız yumurtaya bulayın ve ardından toz şekere bulayıp fırın kalıbına alın.
  • 180 derece fırında 20 dakika pişirin.
  • Külahlar soğuduktan sonra içlerini vanilyalı puding ile doldurup servis yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Portakallı Creme Brulee Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
24B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Zeytinyağlı Ballı Lokma Tarifi
19B Görüntüleme
Choco Labneli Kadayıf Topları Tarifi
approved
6B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.