Kısık Ateş
Tarif

Külah Pasta Tarifi

Kendinizi veya sevdiklerinizi şımartmak mı istiyorsunuz? O zaman bu tarif tam size göre! Külah Tatlısı-Torpil Pastası nasıl yapılır?
40 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Fırın
Külah Pasta Tarifi
Paylaş
  • 20B
  • 151
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
5 adet Pınar Milföy Hamuru
Pınar
2 adet çırpılmış yumurta
250 g toz şeker
1 paket Pınar Vanilyalı Puding
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Milföy hamurlarını 2 cm olacak şekilde şeritler halinde kesin.
  • Külah kalıplarını yağladıktan sonra üzerlerine boşluk kalmayacak şekilde milföy hamurunu sarın.
  • Hamurların dışını çırptığınız yumurtaya bulayın ve ardından toz şekere bulayıp fırın kalıbına alın.
  • 180 derece fırında 20 dakika pişirin.
  • Külahlar soğuduktan sonra içlerini vanilyalı puding ile doldurup servis yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri

Yeşim Erol
Yeşim Erol
Barry Callebaut Turkey - Head of Chocolate Academy
Çikolatalı Samosa Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
16B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Karamelize Ananas Tatlısı Tarifi
22B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Helvai Hakani Tarifi
40 Dakika
4-6 Kişilik
104B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.