Kısık Ateş
Tarif

Labneli İrmik Muhallebisi Tarifi

İçinde irmik, dışında ise çıtır kadayıfla sarılmış lezzetli bir muhallebi tarifi... Labneli irmik muhallebisi tarifi nasıl yapılır? İşte detaylar...
40 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Tencere
Labneli İrmik Muhallebisi Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 17
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Labne
Pınar
550 ml Pınar Süt
Pınar
150 g toz şeker
10 g vanilya
40 g tel kadayıf
140 g irmik
10 g Pınar Tereyağı
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Tencereye labne, süt, irmik, toz şeker ve vanilyayı koyun. Orta ateşte karıştırarak pişirin.
  • Hazırlanan muhallebiyi uygun bir kalıba koyun.
  • Buzdolabında 4 saat soğumaya bırakın.
  • Tel kadayıfı tereyağında hafif renk alıncaya kadar kavurun.
  • Biraz şeker ekleyip tel kadayıflar kızarana kadar kısa bir süre daha pişirin.
  • Buzdolabındaki muhallebiyi çıkarıp pişirdiğiniz tel kadayıfları üstüne ve kenarlarına bulayarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Cannoli Siciliani Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
46B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Bal Kabağı Mousse Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
32B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe Tarifi
12B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.