Kısık Ateş
Tarif

Muzlu Kremalı Milföy Tatlısı Tarifi

Çok pratik bir tarif ile karşınızdayız! Tatlı ihtiyacınızı karşılayacak muz dolgulu, kremalı pratik milföy tatlısı tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Fırın
Muzlu Kremalı Milföy Tatlısı Tarifi
Paylaş
  • 14B
  • 130
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g Pınar Kremilla
Pınar
500 g Pınar Milföy Hamuru
Pınar
2-3 adet olgun muz
üzeri için pudra şekeri

Nasıl Yapılır?

  • Milföy hamurlarını fırın tepsisine dizin. Üzerine çatal yardımıyla delikler açın.
  • Önceden ısıtılmış 180°C fırında 15 dakika pişirin. Fırından alıp soğuduktan sonra milföyü ortadan ikiye ayırın. İçerisine vanilyalı krema sürün ve dilimlenmiş muzları yerleştirin.
  • Diğer milföy parçası ile muzların üzerini kapatın.
  • Son olarak üzerlerine elenmiş pudra şekeri serperek servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri

Meyve Salatası Tarifi
20 Dakika
6-8 Kişilik
32B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
Kestaneli Pavlova Tarifi
55 Dakika
4-6 Kişilik
15B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Havuçlu Cezerye Tarifi
30 Dakika
6-8 Kişilik
24B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.