- Tarifler
- Kırmızı Et Tarifleri
- Pancetta Tarifi
Tarif
Pancetta Tarifi
Lezzeti sosunda saklı pancetta tarifi.
25 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Kısık Ateşte
Paylaş
- 18B
- 18
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g bonfile
100 g kapya biber
100 g yeşil kaliforniya biberi
2 adet közlenmiş kapya biber
1 adet doğranmış domates
2 g tuz
1 dal fesleğen
1 dal taze kekik
2 g kimyon
2 g karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Bonfile ince parçalar halinde dilimlenir.
- 2Et döveceği ile inceltilir.
- 3Pınar Hellim Peyniri ve kapya biber ince şerit halinde doğranır.
- 4Bonfile parçalarının içerisine sarılır.
- 5Çöp şişlere saplanan et parçaları biraz Pınar Tereyağı ile pişirilir.
- 6Sos için; közlenmiş biber ve domates, kalan Pınar Tereyağı ile kavrulur.
- 7Tuz ve karabiber taze kekik ile tatlandırıldıktan sonra Pınar Ekşi Krema ilave edilir.
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kırmızı Et Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.