- Tarifler
- Tatlı Tarifleri
- Pişmeyen Labneli Puding Tarifi
Tarif
Pişmeyen Labneli Puding Tarifi
Pratik yapımıyla pişmeyen labneli puding tarifi nasıl yapılır? Kremalı, labneli hafif bir tatlı olan bu pudingi mutlaka denemelisiniz.
30 Dakika
2 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Karıştırma
Paylaş
- 15B
- 20
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Yulaflı bisküvileri robotta ezin.
- 2Labne ve kremayı bir karıştırma kabına alın ve mikser yardımı ile çırpmaya başlayın.
- 3Pürüzsüz bir kıvam alana kadar bu işlemi sürdürün.
- 4Verinleri sunacağınız bardakların tabanına ezdiğiniz bisküvileri yerleştirin.
- 5Üzerine hazırladığınız kremayı ilave edin.
- 6Kremanın üzerine reçel ekleyin ve bunu bardak dolana kadar bir kez daha tekrarlayın.
- 7Hazırladığınız tatlıları dolapta soğuttuktan sonra servis yapın.
Püf Noktası
*Bu tarifi pudra şekeri ile karıştırdığınızda taze meyve püreleri ile de deneyebilirsiniz.
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlı Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.