Tarif

Somon Tartar Tarifi

Sofralarınıza lezzet katacak bir yardımcı, somon tartar nasıl yapılır?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Pişirilmez
Somon Tartar Tarifi
Paylaş
  • 29B
  • 34
  • Kaydet

Somon Tartar Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
20 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
100 g somon füme
4 adet mini turp
1/2 adet limon kabuğu rendesi
1/4 demet dereotu
2 dal frenk soğanı
3 g taze zencefil
2 adet kızarmış ekmek dilimleri
3 g karabiber

Somon Tartar Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Pınar Ekşi Krema ve limon kabuğu rendesini çırpın.
  • Başka bir tarafta somon fümeyi ve dereotunu bir bıçak yardımı ile incecik kıyın.
  • Kıydığınız somona karabiber ve rendelenmiş taze zencefili ekleyin.
  • Turpları bütün olarak ince ince doğrayın.
  • Servis tabağının altına turpları dizin.
  • Üzerine bir kalıp içerisinde hazırladığınız somonu yerleştirin.
  • En üste limon kabuklu ekşi kremayı ve frenk soğanlarını ilave edin.
  • Kızarmış ekmek dilimleri ile servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Bal Kabağı Sarması Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
30B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Çörek Otlu Biber Kavurması Tarifi
23B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Balkabaklı Humus Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
22B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.