Tarif

Sucuklu Yumurtalı Güveç Tarifi

Kahvaltı sofralarınızı farklılaştırmanın güzel bir yolu sucuklu yumurtalı güveç tarifi.
20 Dakika
1 Kişilik
Yumurta Tarifleri
Fırın
Sucuklu Yumurtalı Güveç Tarifi
Paylaş
  • 21B
  • 64
  • Kaydet

Sucuklu Yumurtalı Güveç Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
50 g Pınar Sucuk
Pınar
100 g Pınar Dilimli Peynir
Pınar
1 adet yumurta
25 g Pınar Tereyağı
Pınar
5 adet kiraz domates
1 dilim tost ekmeği

Sucuklu Yumurtalı Güveç Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Güveç kabını Pınar Tereyağı ile yağlayın.
  • İnce dilimlediğiniz Pınar Sucukları, domatesleri ve Pınar Dilimli Peyniri gelişi güzel güvece yerleştirin.
  • Üzerine yumurtayı kırıp tost ekmeğini ikiye bölerek güvecin yanına tepsiye yerleştirin.
  • Önceden ısıtılmış 200°C fırında 15 dakika pişirip kızarmış ekmek ile servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Avokadolu Scramble Yumurta Tarifi
169B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Yumurtalı Kuşkonmaz Tarifi
25 Dakika
2 Kişilik
28B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Menemen Tarifi
15 Dakika
2-4 Kişilik
753B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.