- Tarifler
- Hamur İşi Tarifleri
- Kiş Tarifleri
- Türk Usulü Kiş Tarifi
Tarif
Türk Usulü Kiş Tarifi
Modern tatlara geleneksel Türk mutfağı dokunuşu: bol malzemeli kiş tarifi nasıl yapılır? Kavurmalı, sucuklu, peynirli ve bol sebzeli pratik kiş tarifi nasıl yapılır? İşte detaylar...
40 Dakika
4-6 Kişilik
Kiş Tarifleri
Fırın

Paylaş
- 29B
- 333
- Kaydet
Türk Usulü Kiş Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet kırmızı soğan
1 adet domates
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
2 adet yumurta
Türk Usulü Kiş Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Kare bir fırın kabını tereyağı ile yağlayın.
- 2Milföy hamurları elinizle açarak tepsiye yerleştirin.
- 3Hamurun kabarmaması için çatalla birkaç yerden delik açın.
- 4Tüm şarküteri ürünlerini, sebzeleri dilediğiniz şekilde doğrayın ve bir karıştırma kabına alın.
- 5Üzerine yumurtaları kırıp güzelce harmanlayın.
- 6Harcı milföy hamurunun üzerine yayıp önceden ısıtılmış 180°C fırında 25 dakika kontrollü olarak pişirin. Daha sonra sıcak olarak servis yapın.

Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
3 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?