Kısık Ateş
Tarif

Yumurta Dolması Tarifi

Yumurta dolması; bir kahvaltı, çay saati, kokteyl tabağı veya başlangıç yemeklerinde en çok tercih edilen bir yemektir. Yapımının kolaylığı dışında, göz alıcı bir sunuma sahiptir.
20 Dakika
2 Kişilik
Yumurta Tarifleri
Karıştırma, Haşlama
Yumurta Dolması Tarifi
Paylaş
  • 36B
  • 115
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet yumurta
10 g kıyılmış dereotu
20 g Pınar Mayonez
Pınar
20 g Pınar Hardal
Pınar
25 g Pınar Labne
Pınar
frenk soğanı
kapari turşusu

Nasıl Yapılır?

  • Yumurtaları çatlamaması için soğuk suyun içine alın ve 1 tutam tuz ile haşlayın.
  • Haşlanan yumurtaların kabuklarını güzelce soyun. Boyuna olacak şekilde ikiye bölüp sarılarını çıkarın.
  • Ayrı bir kabın içerisinde yumurta sarıları, ince doğranmış dereotu, mayonez, hardal ve labneyi karıştırın.
  • Sıkma torbası ile yumurta beyazlarının içine sıkın.
  • Üzerini ince doğranmış frenk soğanı ve kapari ile süsleyerek servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Bazlamalı Trabzon Yağlısı Tarifi
28B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ekşi Kremalı Sabah Yumurtası Tarifi
16B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Çılbır Tarifi
15 Dakika
4-6 Kişilik
147B Görüntüleme

Yorumlar (2)

MuratYüksel
· 12.09.2020

Labneyi bu tarife nerede kullanacağız?

Ömür Akkor
· 13.09.2020

Merhaba Murat. Yumurta sarısı, ince doğranmış dereotu, mayonez, hardal ve labneyi karıştırın.