Tarif

Zahterli Küşleme Tarifi

Son derece leziz kuzu küşleme tarifi nasıl yapılır? Zahter aromalı ızgara küşleme tarifi ve püf noktaları nelerdir?
45 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Izgara
Zahterli Küşleme Tarifi
Paylaş
  • 27B
  • 176
  • Kaydet

Zahterli Küşleme Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
12 adet parça kuzu küşleme
170 ml zeytinyağı
40 g tatlı biber salçası
2 diş dövülmüş sarımsak
40 g Pınar Yoğurt
5 g zahter ya da taze kekik
tuz
karabiber

Zahterli Küşleme Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Küşleme dışındaki tüm malzemeyi bir kapta karıştırın.
  • İçine kuzu küşlemeleri ekleyip, 1 gece buzdolabında bekletin.
  • Pişirmeden 1 saat önce dolaptan çıkarın.
  • Döküm bir tavada ya da ızgarada istediğiniz kıvamda pişirin.
  • Biz yanında ızgara sebze ve tereyağında kızarmış ekmekle servis ediyoruz 😊

Zahterli Küşleme Tarifi Püf Noktası

*Bu terbiyeyi tavuk eti ya da ızgara yapacağınız tüm etler için de kullanabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
4 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Tatlılı Et Yahnisi Tarifi
90 Dakika
4-6 Kişilik
30B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Kağıt Kebabı Tarifi
45 Dakika
2 Kişilik
23B Görüntüleme
Beef Stroganoff Tarifi
40 Dakika
2 Kişilik
74B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Serra Dinsel
· 19.10.2021

👍🏻👍🏻😋😋😋

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 20.10.2021

🥳🙏🙏👩‍🍳