- Tarifler
- Kırmızı Et Tarifleri
- Zahterli Küşleme Tarifi
Tarif
Zahterli Küşleme Tarifi
Son derece leziz kuzu küşleme tarifi nasıl yapılır? Zahter aromalı ızgara küşleme tarifi ve püf noktaları nelerdir?
45 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Izgara

Paylaş
- 27B
- 176
- Kaydet
Zahterli Küşleme Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
12 adet parça kuzu küşleme
170 ml zeytinyağı
40 g tatlı biber salçası
2 diş dövülmüş sarımsak
40 g Pınar Yoğurt
5 g zahter ya da taze kekik
tuz
karabiber
Zahterli Küşleme Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Küşleme dışındaki tüm malzemeyi bir kapta karıştırın.
- 2İçine kuzu küşlemeleri ekleyip, 1 gece buzdolabında bekletin.
- 3Pişirmeden 1 saat önce dolaptan çıkarın.
- 4Döküm bir tavada ya da ızgarada istediğiniz kıvamda pişirin.
- 5Biz yanında ızgara sebze ve tereyağında kızarmış ekmekle servis ediyoruz 😊
Zahterli Küşleme Tarifi Püf Noktası
*Bu terbiyeyi tavuk eti ya da ızgara yapacağınız tüm etler için de kullanabilirsiniz.

Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
4 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?