Beyti olarak bilinen et yemeğinin gerçek hikayesi! Bu çok değerli hikayeyi Beyti Güler'in ağzından dinlemek için hemen tıklayın!
23.09.20191940'lı yıllarda Küçükçekmece'de bir et lokantası ile başlayan bu yolculuk, her zamanki gibi en iyi ve en kaliteli et restoranları arasında yerini korumaya devam ediyor.
Şimdi beyti olarak bildiğimiz bu Türk lezzeti, Güler ailesi tarafından 3 kuşaktır lezzet yolculuğuna devam etmektedir.
Bu güzel hikayeyi bir de Beyti Güler'in ağzından dinlemenizi tavsiye ediyoruz!
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Türk mutfağının küresel çapta daha fazla tanıtılması gerekiyor. Türk mutfağına olan ilgiyi artırmak için hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Şanlıurfa’nın gastronomi yolculuğuna dair daha fazla detay için bizi takip edin! 🍽✨
Aşçılar, padişah erkanının hoşuna gidebilecek yemekleri üretebilmek için birbirleriyle yarış ederek Türk mutfağının zenginleşmesine katkıda bulunmuşlardır.
Geçmişi 10.000 yıl öncesine dayanan Siyez Bulguru...